Παραδείγματα Εφαρμογών

18 Φεβρουαρίου 2022
κάμπια πεύκου

Κάμπιες των πεύκων σε μονοκατοικία στο Μαρούσι

Οι κάμπιες των πεύκων δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα δέντρα όσο και στον άνθρωπο αφού ευθύνονται για για αλλεργίες που εκδηλώνονται από ήπια συμπτώματα έως και πιο σοβάρά. Στα τελευταία προνυμφικά στάδια οι κάμπιες μπορούν να εκτοξεύουν αλλεργιογόντα τριχίδια μεγέθους 1-3 δεκάτων του χιολοστού [...]
18 Φεβρουαρίου 2022
ΚΟΡΙΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ

Κοριοί σε μονοκατοικία στο Νέο Ψυχικό

Η ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στο Νέο Ψυχικό το μετέφερε από ταξίδι κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της παρατήρησε τσιμπήματα στα χέρια και στους γλουτούς και έτσι υποψιάστηκε ότι πρόκειται για κάποιο αιμομυζητικό έντομο.
1 Μαρτίου 2021
Απολύμανση για κορονοϊό

Εξειδικευμενη απολύμανση για τον κορονοϊό (COVID-19) σε παιδικό σταθμό

Ένας μικρός μαθητής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έτσι η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να μας καλέσει για να προβούμε σε εφαρμογή της εξειδικευμένης απολύμανσης για τον κορονοϊό.
23 Απριλίου 2019
κοριοί στο στρώμα, τσιμπήματα κοριών στο κρεβάτι

Κοριοί σε διαμέρισμα σύντομης ενοικίασης στο Κουκάκι

Κάποια στιγμή ένας ενοικιαστής του ανέφερε ότι παρατήρησε τσιμπήματα στην περιοχή της κοιλιάς που ήταν σε σειρά και υποψιάστηκε ότι πρόκειται για κάποιο αιμομυζητικό έντομο που κατοικούσε στο σπίτι που κοιμήθηκε τα προηγούμενα 2 βράδια.
23 Απριλίου 2019
Δείγμα ψύλλου - Ψύλλος που βρέθηκε σε στρώμα

Ψύλλοι σε σπίτι στον Άγιο Δημητριο

Ένας πολύ συχνός τρόπος μεταφοράς ψύλλων είναι από χώρους στους οποίους κοιμούνται ή συχνάζουν κατοικίδια.
23 Απριλίου 2019
Τερμίτες στο πάτωμα

Τερμίτες σε μονοκατοικία στα Χανία της Κρήτης

Οι τερμίτες (υπόγειοι τερμίτες), εισέβαλαν στη μονοκατοικία πριν από πολλά χρόνια από κάποιο άνοιγμα ή ρωγμή σε κάποιο εξωτερικό τοίχο και σταδιακά επεκτάθηκαν σε όλους τους χώρους.
23 Απριλίου 2019
Ψιλή κατσαρίδα ή μικρό κατσαριδάκι κουζίνας

Απολύμανση για ψιλή κατσαρίδα σε εστιατόριο στον Πειραιά

Ψιλή κατσαρίδα ή κατσαριδάκι κουζίνας είναι η κατσαρίδα του είδους Blattella germanica. Έχει ανοιχτά χρώματα για αυτό και συχνά αναφέρεται ως ξανθιά ψιλή κατσαρίδα. Δεν ζει σε φρεάτια και υπονόμους, όπως η “καλοκαιρινή κατσαρίδα” (Periplaneta americana), ούτε και συναντάται εκεί ή σε […]

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731

Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Δείτε τα παραδείγματα εφαρμογών και την οριστική λύση που δώσαμε σε όλες τις περιπτώσεις. Αν παρατηρήσατε έντομα, τερμίτες, σαράκι ή έχετε εντοπίσει ότι ο χώρος σας χρειάζεται απολύμανση, μην αφήσετε να χειροτερέψει η κατάσταση!

Καλέστε με
+
Καλέστε με