Δείτε Όλες τις Εφαρμογές

Επιχειρήσεις μη υγειονομικής σημασίας


Τέτοιες επιχειρήσεις μπορεί να είναι βιομηχανίες, γραφεία, πολυκαταστήματα, ή και άλλα καταστήματα και εταιρίες που δεν έχουν συνδέονται άμεσα με τα τρόφιμα ή τη δημόσια υγεία.

Οι εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας γίνονται προληπτικά ή κατασταλτικά όταν προκύπτουν πληθυσμοί εντόμων και τρωκτικών, τυχαία ή ως συνέπεια κάποιας ανθρώπινης ή φυσικής παρέμβασης.

Συχνά προβλήματα σε εταιρίες είναι η ψιλή κατσαρίδα σε χώρους κουζίνας ή αποθήκευσης τροφίμων, τα τρωκτικά σε εσωτερικούς χώρους (γραφεία, χώρους παραγωγής ή αποθήκες) που γίνονται εμφανή από τις ζημιές που προκαλούν ή τα περιττώματα τους, τα κουνούπια κυρίως το καλοκαίρι και σε ισόγειους ορόφους, οι μεγάλες κατσαρίδες  και άλλα έρποντα έντομα όπως τα μυρμήγκια, κ.α.

Πριν από κάθε εφαρμογή αξιολογείται το πρόβλημα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης επιχείρησης, σχεδιάζεται και υλοποιείται άμεσα με στόχο την άμεση καταπολέμηση  ή εντοπίζονται οι ανάγκες  για κάθε προληπτική ενέργεια.

Χρησιμοποιούνται σκευάσματα υψηλής αποτελεσματικότητας, άχρωμα άοσμα και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τα εντομοκτόνα και τα μυοκτόνα που χρησιμοποιούνται έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδεται πιστοποιητικό με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες των σκευασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν.

 

Photo Gallery


Comments are closed.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731