Δείτε Όλες τις Εφαρμογές

Απολύμανση και Απεντόμωση σε Επιχειρήσεις μη υγειονομικής σημασίας


Οι εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας γίνονται προληπτικά ή κατασταλτικά όταν προκύπτουν πληθυσμοί εντόμων και τρωκτικών, τυχαία ή ως συνέπεια κάποιας ανθρώπινης ή φυσικής παρέμβασης.

Απολυμάνσεις και Απεντομώσεις σε βιομηχανίες, γραφεία, καταστήματα και εταιρίες που δεν συνδέονται άμεσα με τρόφιμα και τη δημόσια υγεία.

Συχνά προβλήματα σε εταιρείες είναι η ψιλή κατσαρίδα σε χώρους κουζίνας ή αποθήκευσης τροφίμων, τα τρωκτικά σε εσωτερικούς χώρους (γραφεία, χώρους παραγωγής ή αποθήκες) που γίνονται εμφανή από τις ζημιές που προκαλούν ή τα περιττώματα τους, τα κουνούπια κυρίως το καλοκαίρι και σε ισόγειους ορόφους, οι μεγάλες κατσαρίδες και άλλα έρποντα έντομα όπως τα μυρμήγκια, κ.α.

Πριν από κάθε εφαρμογή αξιολογείται το πρόβλημα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης επιχείρησης, σχεδιάζεται και υλοποιείται άμεσα με στόχο την άμεση καταπολέμηση ή εντοπίζονται οι ανάγκες για κάθε προληπτική ενέργεια.

Χρησιμοποιούνται σκευάσματα υψηλής αποτελεσματικότητας, άχρωμα άοσμα και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τα εντομοκτόνα και τα μυοκτόνα που χρησιμοποιούνται έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδεται πιστοποιητικό με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες των σκευασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν.

Η απολύμανση για τον covid-19 με ψυχρή εκνέφωση είναι αυτή που παρουσιάζει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τελευταία προέκυψε η νέα ανάγκη για ειδική μικροβιοκτονία κατά του Covid-19 η οποία πραγματοποιείται μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα ή προληπτικά με εβδομαδιαία συνήθως επαναληψιμότητα. Η απολύμανση για κορονοϊό δεν παρουσιάζει σημαντική υπολειμματικότητα και για αυτό θα πρέπει να γίνεται τακτικά, στα πλαίσια πρόληψης και προστασίας. Η απολύμανση κορονοϊού δεν παρουσιάζει ιδιότητες «εμβολίου» για το χώρο που εφαρμόζεται και συμπεριλαμβάνεται μαζί με άλλες ενέργειες στα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να τηρούνται με σκοπό τον έλεγχο της διασποράς του.

Comments are closed.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731
Καλέστε με
+
Καλέστε με