Απολυμαντική Γεωπονική | Εταιρεία Απολυμάνσεων & Απεντομώσεων


Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ εξειδικευμένη αποκλειστικά στην ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων (απεντομώσεις και μυοκτονίες) επεμβαίνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά, προσφέροντας λύσεις για απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες με τα πιο ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα.

Απολυμάνσεις & Απεντομώσεις | Απολυμαντική Γεωπονική

Η συνεχής εκπαίδευση και η πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο του ελέγχου παρασίτων (Pest Control), παρέχουν τη δυνατότητα σχεδιασμού ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης, συμβατά με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η διαρκής επικοινωνία με το Γεωπονικό Παν. Αθηνών και η συνεχής ενημέρωση σε ότι νέο μέσα από επιστημονικά συνέδρια, μας παρέχουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε την καλύτερη εφαρμογή για την κάθε περίπτωση παρασιτοκτονίας. Το κάθε σύστημα διαχείρισης σχεδιάζεται ξεχωριστά και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, με στόχο την πλήρη κάλυψη του.

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις Οδηγίες 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας, η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ σας παρέχει:
• Άμεση εκτίμηση της κατάστασης
• Αναγνώριση και ταυτοποίηση του παράσιτου που αποτελεί στόχο
• Προσαρμογή της εφαρμογής στο πεδίο
• Άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος
• Συμβουλές για εφαρμογή κανόνων ορθής υγιεινής και προστασίας
• Αξιοπιστία και υπευθυνότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες
• Αποτελεσματικότητα με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας
•Εξυπηρέτηση μετά την εφαρμογή
Για επαγγελματικούς χώρους που επιβάλλεται παρέχουμε πλήρη φάκελο παρασιτοκτονίας κατάλληλο για όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας (ΗΑCCP ή ISO) που ενημερώνεται σε κάθε επίσκεψη μας.

Στόχος μας είναι, τόσο και για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες, διαμέσου ολοκληρωμένων προγραμμάτων διαχείρισης, η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και η καλύτερη δυνατή προστασία, με το χαμηλότερο κόστος. Με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών, καταλήγουμε σε αποτελεσματικές εφαρμογές πρόληψης και καταστολής, με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος. Δεν είμαστε υπέρμαχοι της αλόγιστης χρήσης των βιοκτόνων, ενώ επιλέγονται εκείνα που διασφαλίζουν την προστασία του ανθρώπου και άλλων οργανισμών μη στόχων.

Το κάθε πρόγραμμα που σχεδιάζεται και στη συνέχεια εφαρμόζεται είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αρχές της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων ή I.P.M (Integrated Pest Management).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣΟ φορέας Πιστοποίησης ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. επιβεβαιώνει ότι το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ επιθεωρήθηκε και βρέθηκε σύμφωνο με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015 & EN 16636:2015.

Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων τρωκτικοκτόνων, εντομοκτόνων και κενών συσκευασιών με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Photo Gallery


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731
Καλέστε με
+
Καλέστε με