Ψυχρή εκνέφωση ηλεκτροστατικού πεδίου ή μικροβιοκτονία κατά του Covid

Δείτε Όλες τις Εφαρμογές

Ψυχρή εκνέφωση ηλεκτροστατικού πεδίου ή μικροβιοκτονία κατά του Covid


Ψυχρή εκνέφωση ηλεκτροστατικού πεδίου

Ψυχρή εκνέφωση ηλεκτροστατικού πεδίου ή μικροβιοκτονία κατά του Covid-19 τρίτης γενιάς αποτελεί την πιο σύγχρονη πρόταση απολύμανσης, που συνεργεί πιο δραστικά στον περιορισμό της πανδημίας και την εξάπλωση του ιού.
Ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα ορθών και ασφαλών εφαρμογών, ακολουθούμε τις εξελίξεις σε τεχνικό εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε πρώτοι σε προληπτικές ή κατασταλτικές εφαρμογές μικροβιοκτονίας κατά του Covid-19  με τη νέα συσκευή ηλεκτροστατικής τεχνολογίας Hurricane ES.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συσκευή ψυχρής εκνέφωσης παράγει ηλεκτροστατικό φορτίο και το μεταφέρει σε κάθε σωματίδιο που διέρχεται (πλέον φορτισμένο) από τα ακροφύσια, πετυχαίνοντας:

  • Kαλύτερη διασπορά και καθολική κάλυψη των επιφανειών. Η δραστική ουσία προσκολλάται ισχυρότερα στις επιφάνειες δυνητικής παρουσίας μικροβιακού φορτίου.
  • Οι επιφάνειες στεγνώνουν ταχύτερα και ο χώρος εφαρμογής παραδίδεται σύντομα, ασφαλής για όποια χρήση.
  • Ελαχιστοποιούνται οι ζημιές σε μηχανήματα και άλλα λόγω υψηλής υγρασίας, με το μέγεθος των σταγονιδίων είναι 10-50μm!
  • Μικρό χρόνο εφαρμογής με την παράλληλη λειτουργία των 3 ακροφυσίων ακριβείας που διαθέτει, με εμβέλεια δράσης μεγαλύτερη των 5 μέτρων.
  • Ποιοτικές εφαρμογές εναρμονισμένες με όλα τα πρότυπα ποιότητας που σχετίζονται με την επιτυχία της εφαρμογής και την ασφάλεια των εμπλεκομένων. Η συσκευή διαθέτει κινητήρα υψηλής απόδοσης, είναι σχεδιασμένη στην Αμερική και κατασκευάζεται στη Μ. Βρετανία με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές υλικών και λειτουργίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731
Καλέστε με
+
Καλέστε με