Δείτε Όλες τις Εφαρμογές

Απολυμάνσεις και Απεντομώσεις Κατοικιών


Εξυπηρετούμε οικιακούς πελάτες και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε εφαρμογές απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας, σε:

  • πολυκατοικίες,
  • διαμερίσματα,
  • μονοκατοικίες και
  • εξοχικά

Εξειδικευμένη & Αποτελεσματική Απολύμανση στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα

Οι εφαρμογές απολύμανσης, απεντόμωσης κατοικιών, γίνονται προληπτικά ή για καταπολέμηση συγκεκριμένων παρασίτων που μπορεί να είναι έντομα η τρωκτικά.

Απεντομώσεις για οριστική καταπολέμηση παρασιτικών εντόμων

Οι απεντομώσεις αφορούν σε έντομα αιμομυζητικά (κοριοί, ψύλλοι, κουνούπια κ.λπ), ξυλοφάγα (σαράκια, τερμίτες) ή έντομα δημόσιας υγείας (κατσαρίδες, μυρμήγκια, σφήγκες κ.λπ). Η εφαρμογές μπορεί να είναι προληπτικές, όπως στην περίπτωση του ψεκασμού για έρποντα έντομα ή κουνούπια στους κοινόχρηστους χώρους μίας πολυκατοικίας ή κατασταλτικές όπως στην περίπτωση  χρήσης γέλης (gel) για τη αντιμετώπιση των μυρμηγκιών στην κουζίνα ενός διαμερίσματος.

Μυοκτονίες για την καταπολέμηση των ποντικιών

Οι μυοκτονίες πραγματοποιούνται προληπτικά, όπως στην περίπτωση μίας μονοκατοικίας που “παγιδεύουμε” τον εξωτερικό χώρο με σταθμούς μυοκτονίας ή για καταπολέμηση, όπως στην περίπτωση που πρέπει να θανατωθεί άμεσα ένας ποντικός που έχει εισβάλει σε ένα διαμέρισμα.

Αναλόγων των αναγκών και κάποιες φορές σε εξοχικές κατοικίες, είναι δυνατό να χρειαστεί πέραν των άλλων κάποια πιο ειδική εργασία όπως είναι φιδοαπώθηση (η παρουσία των φιδιών συνήθως συνδέεται με την παρουσία τρωκτικών στην περιοχή) ή απώθηση άλλων ερπετών και ζώων.

Απεντόμωση με τις πιο σύγχρονες και εγκεκριμένες μεθόδους

Τα εντομοκτόνα, τα μυοκτόνα και τα απωθητικά που χρησιμοποιούνται έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδεται πιστοποιητικό με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες των σκευασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν.

 

 

Photo Gallery


Comments are closed.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731
Καλέστε με
+
Καλέστε με