Δείτε Όλες τις Εφαρμογές

Καταπολέμηση μυρμηγκιών σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα


Πληθυσμός μυρμηγκιών λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή του εντομοκτόνου δολώματος

Καταπολέμηση μυρμηγκιών σε ντουλάπια και πάγκο κουζίνας σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα Αττικής. Η πιο ριζική καταπολέμηση των μυρμηγκιών σε εσωτερικούς χώρους γίνεται με τη χρήση εντομοκτόνων σε μορφή δολώματος (γέλης) με τροφοελκυστικά. Τα έντομα συνεχίζουν κανονικά τις συνήθειες τους και μεταφέρουν μέρος του σκευάσματος στη φωλιά. Στη συνέχεια μοιράζεται στον πληθυσμό με αποτέλεσμα να έχετε απαλλαγεί εντός λίγων ημερών.

Απεντόμωση με εντομοκτόνο δόλωμα για οριστική καταπολέμηση των μηρμυγκιών

Η απεντόμωση μυρμηγκιών ή απολύμανση μυρμηγκιών που συχνά καλείται, πρέπει να ακολουθεί ως εφαρμογή την προσεκτική διερεύνηση για πιθανές διαδρομές ή εστίες των μυρμηγκιών. Η απεντόμωση για μυρμήγκια ή η απολύμανση για μυρμήγκια πρέπει επίσης να πραγματοποιείται μετά τον επιμελή καθαρισμό του χώρου ώστε να μειώσουμε τον ανταγωνισμό τροφής που θα μπορούσε να καθυστερήσει την επίλυση του προβλήματος.

Τα μυρμήγκια είναι έντομα ιδιαίτερα κοινωνικά. Στην περίπτωση πιθανού κινδύνου (όπως στην περίπτωση χρήσης ενός πυρεθρινοειδούς εντομοκτόνου που αντιλαμβάνονται διαμέσου της οσμής) είναι πιθανό να παρακάμψουν κάποια περάσματα στις διαδρομές τους.

 

Φωτογραφικό Υλικό

Comments are closed.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731
Καλέστε με
+
Καλέστε με