Δείτε Όλες τις Εφαρμογές

Τερμίτες σε μονοκατοικία στον Πύργο Ηλείας


Φτερωτοί τερμίτες

Οι υπόγειοι τερμίτες ευνοούνται από την υγρασία και την έλλειψη φωτός επιτυγχάνοντας έτσι μια μη εμφανή προσβολή. Προτιμούν υψηλές θερμοκρασίες, και για να αποφύγουν τις δυσμενείς θερμοκρασίες για αυτούς μετακινούνται στο εσωτερικό του ξύλου.

Η κεντρική θέρμανση ενός κτιρίου επιτρέπει στους τερμίτες να είναι δραστήριοι όλο τον χρόνο, ενώ σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες διαχειμάζουν μέχρι να αυξηθεί η θερμοκρασία και να δραστηριοποιηθούν ξανά.

Οι υπόγειοι τερμίτες δημιουργούν μεγάλες αποικίες με τις προσελκυστικές φερομόνες τους να διατηρούν την ιδιότητά τους μέχρι και έναν χρόνο. Έτσι σύντομα εξαπλώνονται και μέσω της τροφάλλαξης (διαδικασία κατά την οποία μεταφέρεται τροφή από το ένα άτομο στο άλλο) οι τερμίτες ευδοκιμούν και ζουν για πολλά χρόνια.

Απεντόμωση σε σπίτι στον Πύργο Ηλείας για Τερμίτες

Στην διώροφη κατοικία στον Πύργο μετά από την πρώτη αυτοψία που πραγματοποιήσαμε διαπιστώθηκε προσβολή υπόγειων τερμιτών που ξεκίνησε πιθανώς πριν από αρκετά χρόνια στο υπόγειο και σταδιακά μεταφέρθηκε στα ξύλινα πατώματα, στην εσωτερική ξύλινη σκάλα και σε ντουλάπι υπνοδωματίου. Τρέφονται με όλα τα κυτταρινούχα υλικά, ότι δηλαδή περιέχει ξύλο ή χαρτί ή είναι παράγωγο αυτών!

Οι τερμίτες στο σπίτι είναι πρόβλημα σημαντικό και χρήζει ειδικής καταπολέμησης τερμιτών, που γίνεται από ειδικά συνεργεία απεντόμωσης και με ζητούμενο την εξολόθρευση τερμιτών (καθολική απεντόμωση τερμιτών). Είναι δύσκολο να ελεγχθεί με ένα ψεκασμό ή όποια άλλη συντηρητική μέθοδο ολόκληρη η φωλιά τερμιτών που εντοπίζεται στα θεμέλια του σπιτιού και εκτείνεται συνήθως σε όλη του την επιφάνεια.

Η απεντόμωση τερμιτών είναι μία διαδικασία που απαιτεί εξειδίκευση και πραγματοποιείται με ειδικά εργαλεία επιτυχώς από ειδικά συνεργεία απεντόμωσης. Η καταπολέμηση τερμιτών για να έχει οριστικό αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνει σε όλα τα δυνητικά σημεία προσβολής. Με τη μέθοδο της τροφάλλαξης που εμφανίζει μοναδικά αποτελέσματα (ριζική εξολόθρευση τερμιτών), πετυχαίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα που αποτελούν για χρόνια οι τερμίτες στο σπίτι. Αναζητώντας φάρμακα για τερμίτες ή εντομοκτόνο για τερμίτες και δοκιμάζοντας κάθε τι που μας προτείνουν μη ειδικοί το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να καλύψουμε το πρόβλημα για μικρό χρονικό διάστημα.

Απεντομώσεις και απολυμάνσεις στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα στις καλύτερες τιμές

Αν στο σπίτι σας εντοπίσετε ζημιές σε ξύλινες επιφάνειες που πιστεύετε ότι προήλθε από τερμίτες, καλέστε μας άμεσα στο 21097 55070 για να σας δώσουμε οδηγίες και να κλείσουμε ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.termites.com.gr

Φωτογραφικό υλικό

Comments are closed.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731
Καλέστε με
+
Καλέστε με