Δείτε Όλες τις Εφαρμογές

Καταπολέμηση υπόγειων τερμιτών, σε κατοικία στην Αργυρούπολη


Χωμάτινα κανάλια υπόγειων τερμιτών

Εξωτερικοί χωμάτινοι αγωγοί υπόγειων τερμιτών κάτω από ντουλάπια κουζίνας σε ισόγεια κατοικία στην Αργυρούπολη Αττικής.
Τα ντουλάπια της κουζίνας που εντοπίστηκε η ζημιά και ο πληθυσμός των εντόμων είναι κατασκευασμένα από μοριοσανίδα (MDF). Η απεντόμωση πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο της Τροφάλλαξης (Trap-Treat-Release).

Οι τερμίτες είναι φωτοφοβικά έντομα και κινούνται πάντα διαμέσου αγωγών που κατασκευάζουν από χώμα και περιττώματα τους. Οι τερμίτες στο σπίτι εισέρχονται διαμέσου των χωμάτινων αγωγών και διατηρούν διαρκώς την επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη εκτός (αρχική φωλιά τερμιτών). Στην ερώτηση τι τρώνε οι τερμίτες απαντάμε εύκολα: όλα τα κυτταρινούχα υλικά, δηλαδή το ξύλο και όλα τα παράγωγα του.

Εξειδικευμένη απεντόμωση για να απαλλαγείτε από τους τερμίτες

Η απεντόμωση τερμιτών είναι μία διαδικασία που απαιτεί ειδίκευση και πραγματοποιείται με επιτυχία από πιστοποιημένα συνεργεία απεντόμωσης. Η καταπολέμηση τερμιτών για να είναι καθολική πραγματοποιείται με τη μέθοδο της τροφάλλαξης, που εμφανίζει μοναδικά αποτελέσματα (ριζική εξολόθρευση τερμιτών).

Οι τερμίτες στην Ελλάδα για χρόνια δεν αξιολογούνταν σωστά, αφού οι ζημιές τους αποδίδονται σε μυρμήγκια ή στην υγρασία, με αποτέλεσμα την επέκταση τους και τον εντοπισμό εκτεταμένων ζημιών. Πιο κοινοί και πιο καταστρεπτικοί είναι οι υπόγειοι τερμίτες, ενώ οι υπόλοιποι τερμίτες ξύλου (υγρού ή ξύλου) συναντώνται σε μικρούς αριθμούς και οι ζημιές τους παραμένουν συχνά τοπικού χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.termites.com.gr

 

Φωτογραφικό Υλικό

Comments are closed.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Καλέστε μας στο Tηλ.: 21097 55070 | Κινητό: 69730 47731
Καλέστε με
+
Καλέστε με